Cautare

59018 de rezultate pentru "politistul care intretine relatii secsuale cu un barbat" (4.59 secunde)
Reporter Virtual HotNews publica textul integral al scrisorii celor zece personalitati, in apararea Eugeniei Voda, prin care acuza CNA de dubla masura, dupa sanctionarea TVR din cauza editiei Profesionistii, realizata de Eugenia Voda si difuzata de postul public pe 13 noiembrie, in care, printre altele, invitatul Ion Cristoiu a vorbit pozitiv despre fondatorul miscarii legionare din Romania, Corneliu Zelea Cordreanu, sugerand ca fost si "un erou romantic".
George Popescu a decedat, miercuri seara, la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a luptat mai mult de un an cu boala necrutatoare.
Fost coleg al lui Adrian Iovan, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre TRECUTUL regretatului pilot Fost coleg cu Adrian Iovan la Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie "Aurel Vlaicu", pilotul Marian Covache ne-a povestit cate ceva despre inceputurile carierei lor si ne-a dezvaluit ce porecle aveau.
Vedetele se scalambaie, fac glumite ieftine, isi mai rezolva mediatic si problemele personale, disputele cu altii sau se razbuna in direct. ... Cu alte cuvinte, formatul de emisiune de divertisment este foarte simplu.
Pana sa apuce sa-i purice de infestare cu hayssami pe liderii PSD (mai exact pe Adrian Nastase si pe mai multi fosti ministri ai Cabinetului PSD), Antonie Iorgovan a fost el inlaturat din conducerea Comisiei Nationale de Arbitraj si Integritate Morala a PSD.
Liberalul Emil Strunga spune ca unul dintre obiectivele programului de guvernare este acela de a construi, moderniza si intretine drumurile tarii.
Pentru prima oara de la revolutie incoace statiunile balneo-climaterice beneficiaza de fonduri in valoare de 90 de milioane de euro, bani care vor fi folositi tot pe o perioada de trei ani, ne-a declarat Ovidiu Iuliu Marian (foto), presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).
Cu toate ca AJOFM Dolj organizeaza în fiecare an Bursa locurilor de munca pentru diferite categorii sociale, participarea somerilor este din ce în ce mai scazuta. ... Evenimentul s-a dorit un prilej pentru solicitantii de locuri de munca de a cunoaste piata muncii.
Cel care o va cumpara se va reprofila, poate imobiliare, spatii comerciale sau fabrica de ciment.
In haine noi, cu pasiuni amoroase zgomotoase, cu biletele de amor ratacite, cu amante iubitoare si amanti razbunatori si, nu in ultimul rand, cu o distributie excelenta si o regie ingenioasa.
Luna iunie este luna in care sarbatorim copilul, incepand cu data de 1 iunie si continuand cu ziua de 12 iunie â€" Ziua mondiala impotriva exploatarii prin munca a copiilor.
Sau, ca sa fim mai exacti, nevoia lui Traian Basescu de a intretine imaginea unor Servicii aflate sub controlul sau. ... Intr-un astfel de context, Serviciile secrete, supuse normelor comenzii, sunt pentru Traian Basescu un punct serios de sprijin.
Telecentrul este un spatiu public (o incapere) dotat cu cel putin doua aparate telefonice, doua calculatoare, un fax, pe care toti locuitorii satului sau comunei respective le pot folosi, contra cost, pentru a comunica in situatii de urgenta sau pur si simplu pentru a tine legatura cu familia, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
AUDREY HEPBURN, celebra actrita britanica este sarbatorita de GOOGLE cu un doodle special la aniversarea a 85 de ani de la nastere.
"Printr-un noroc, n-am avut niciodata indoieli sau nesigurante in privinta sexului opus. ... Desigur, odata cu trecerea anilor am aflat mai multe despre natura sexului.
Vicepresedintele liberal a sustinut ca de multa vreme PD intretine o "campanie mincinoasa" cu privire la aliante intre PNL si Opozitie si in special cu PSD. Antonescu a precizat ca PNL nu va face intelegeri cu niciun partid din Opozitie, deci nici cu PSD.
Pe blogul sau, fostul sef al statului, Ion Iliescu, il ataca dur pe Traian Basescu, pe care il acuza ca intretine permanente scandaluri si conflicte institutionale. ... "Domnul Traian Basescu s-a laudat la Craiova ca el se afla in competitie electorala cu Ion Iliescu.
Jocul periculos al (de)legitimarii primarilor Coalitia proguvernamentala a reusit sa-si impuna punctul de vedere in Camera Deputatilor - primarii alesi intr-un singur tur de scrutin. Partidul Democrat Liberal impreuna cu Uniunea Democratica a Maghiarilor din Romania au pornit-o pe un drum periculos.
Intelegem ca lumea e mai mare decat fiecare din noi si ne contaminam cu toleranta si intelegere. ... Eu lucrez pentru mica firma non-profit care intretine acest site. ... Acest site nu este si nu trebuie sa devina un instrument de propaganda.
Este al doilea an consecutiv in care Roche Romania se alatura, astfel, campaniei Donator de viitor a Fundatiei World Vision Romania.
google-analytics.com